ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μέσι: Το "Morning guys" της Σίτι με χαμογελαστό Γκουαρδιόλα

Μέσι: Το "Morning guys" της Σίτι με χαμογελαστό Γκουαρδιόλα
AP PHOTO/DAVID RAMOS

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται γύρω από το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και οι φήμες οργιάζουν, η Μάντσεστερ Σίτι είπε "καλημέρα παιδιά" στο twitter με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να χαμογελάει.

Η είδηση ότι ο Λιονέλ Μέσι θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όλα κινουνται γύρω από τον Αργεντινό σούπερ σταρ και το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Οι φήμες οργιάζουν για την ομάδα που θα επιλέξει, εφόσον καταφέρει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, με τη Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί έναν από τους υποψήφιους προορισμούς.

Ο δημοσιογράφος που πρώτος αποκάλυψε τις τάσεις φυγής του Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου είκοσι μέρες, τονίζει τώρα ότι ο 33χρονος επιθετικός έχει καταλήξει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

" Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι" επισημαίνει ο Μαρσέλο Μπέχλερ, δίνοντας συνέχεια στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του Λιονέλ Μέσι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από μερικές ημέρες.

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Σίτι ανέβασε "καλημέρα" στο twitter, δείχνοντας τον Πεπ Γκουαρδιόλα να χαμογελάει. Αν μη τι άλλο, στέλνουν μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις οι "Πολίτες"...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ