ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μία αγωνιστική και 60.000 ευρώ στον Σίλβα για το ρατσιστικό σχόλιο στον Μεντί

Manchester City's Bernardo Silva celebrates with teammate Benjamin Mendy, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's Bernardo Silva celebrates with teammate Benjamin Mendy, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Μπερνάρντο Σίλβα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, πρόστιμο 60.000 ευρώ, ενώ θα λάβει και εκπαίδευση από ειδικούς για ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί. Χάνει το ματς με την Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου είχε μία φωτογραφία του Μπενζαμέν Μεντί σε νεαρή ηλικία δίπλα σε ένα καρτούν που χρησιμοποιούταν ως logo σε ισπανικά σοκολατάκια, που συνοδευόταν από ένα χαμογελαστό emoticon και τη φράση: "Μαντεύεις ποιος είναι;"

Μπορεί ο Ίβηρας να έστειλε επιστολή στην αγγλική ομοσπονδία για να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε άσχημες προθέσεις και ότι πρόκειται για μία παρεξήγηση και ο Πεπ Γκουαρδιόλα να τον υπερασπίστηκε σε δηλώσεις που έκανε, αλλά δεν γλίτωσε την τιμωρία.

Η αγγλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με μία αγωνιστική - χάνει το ματς με την Τσέλσι στις 23 Νοεμβρίου για την 13η αγωνιστική της Premier League, πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ενώ θα λάβει και εκπαίδευση από ειδικούς.

Μία αγωνιστική και 60.000 ευρώ στον Σίλβα για το ρατσιστικό σχόλιο στον Μεντί

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ