ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα vs. Γκουαρντιόλα για χάρη του Ολλανδού που βγάζει μάτια

Manchester City manager Josep Guardiola, left, hugs Liverpool manager Juergen Klopp prior to the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, left, hugs Liverpool manager Juergen Klopp prior to the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τα μεταγραφικά συμφέροντα της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να συγκρουστούν με αυτά της Μπαρτσελόνα για χάρη ενός 21χρονου Ολλανδού που θεωρείται από πολλούς ικανός να γίνει νέος Τσάβι και νέος Μπούσκετς.

Ο Φράνκι Ντε Γιονγκ θα γίνει η αιτία ώστε ο Πεπ Γκουαρντιόλα να έρθει σε "αντιπαράθεση" με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει "πολίτη" τον νεαρό Ολλανδό, καθώς πιστεύει ότι η απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Άγιαξ θα δυναμώσει το κέντρο του.

Για τον Γκουαρντιόλα ο 21χρονος, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, αποτελεί προσωπικό στοίχημα, διότι με αυτόν θέλει "ν' απαντήσει" στην απώλεια του Ζορζίνιο ο οποίος ήταν προσωπική του επιλογή, αλλά ακολούθησε τον Σάρι στην Τσέλσι.

Από την άλλη, βέβαια, είναι και η Μπαρτσελόνα που αναζητά έναν παίκτη ικανό να διαδεχθεί στη μεσαία γραμμή τον Τσάβι και τον Μπούσκετς. Οι περγαμηνές που συνοδεύουν τον Ντε Γιονγκ αναφέρουν πως πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο, οπότε λογικό είναι που τα δύο προαναφερθέντα κλαμπ παρουσιάζονται έτοιμα να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Άγιαξ...

Ο Αίαντας έχει δεσμευμένο τον νεαρό χαφ (παίζει και στόπερ) μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ολλανδία θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρησή του αν και μόνο οι προσφορές που θα πέσουν στο τραπέζι αρχίζουν από 70.000.000 ευρώ και πάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ