ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα ενώνει τη φωνή του με αυτή του Κλοπ για το φορτωμένο πρόγραμμα

Manchester City manager Josep Guardiola, right, and Liverpool manager Juergen Klopp talk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, right, and Liverpool manager Juergen Klopp talk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργκεν Κλοπ απείλησε να αποσυρθεί η Λίβερπουλ από το League Cup επειδή συμπίπτει με τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ Συλλόγων και βρήκε φανατικό σύμμαχο στο πρόσωπο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μείζον θέμα έχει προκύψει στο Νησί με την επικείμενη συμμετοχή της Λίβερπουλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θεωρεί ανεπίτρεπτο να ζητούν από την ομάδα του να πάρει μέρος στο ίδιο διάστημα σε προημιτελικό League Cup και να ζητάει την αλλαγή ημερομηνίας.

Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση των κόκκινων από το League Cup σε περίπτωση που δεν υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας και συμπέσει με τις μάχες των κόκκινων για τον παγκόσμιο τίτλο, με τα λόγια του αυτά να βρίσκουν σύμφωνο και τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έκρυψε τον προβληματισμό για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων και τάχτηκε υπέρμαχος της τοποθέτησης του Κλοπ, θυμίζοντας πως η δική του ομάδα έχει οριστεί να δώσει δύο παιχνίδια για την Premier League μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες!

Ο Γκουαρδιόλα ενώνει τη φωνή του με αυτή του Κλοπ για το φορτωμένο πρόγραμμα
ΑP PHOTO/RUI VIEIRA

"Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιούργκεν. Είμαι μαζι του όταν κάνει τέτοια σχόλια για τα τόσα πολλα παιχνίδια που γίνονται.

Χρειαζόμαστε λιγότερους αγώνες, λιγότερες ημερομηνίες, λιγότερες διοργανώσεις, περισσότερο χρόνο για αποθεραπεία. Μέσα στο χειμώνα είναι να παίξουμε στις 27 Δεκεμβρίου (εκτός έδρας με την Γουλβς) και στις 29 Δεκεμβρίου (εντός έδρας με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καταλανός έκανε γνωστό πως σκοπεύει να προσκαλέσει στο προπονητικό κέντρο της Σίτι τον προπονητή της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, Έντι Τζόουνς, έτσι ώστε ο Αυστραλός τεχνικός "να μας δείξει πως καταφέρνουν οι παίκτες του ράγκμπι να αποθεραπεύονται τόσο γρήγορα μετά από αγώνες".

Ξέσπασμα Κλοπ: "H FIFA και οι λίγκες να σκεφτούν τους παίκτες, όχι τα πορτοφόλια"
Λίβερπουλ: Σκέφτεται δύο ομάδες για να παίξει σε δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ