ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Premier League: Προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρδιόλα

Manchester City coach Pep Guardiola is lifted in the air by the players after the English Premier League soccer match between Brighton and Manchester City at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, May 12, 2019. Manchester City defeated Brighton 4-1 to win the championship. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City coach Pep Guardiola is lifted in the air by the players after the English Premier League soccer match between Brighton and Manchester City at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, May 12, 2019. Manchester City defeated Brighton 4-1 to win the championship. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδίολα, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της Premier League για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο Πεπ Γκουαρδίολα πανηγύρισε την Κυριακή την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος Αγγλίας με την Μάντσεστερ Σίτι. Την Τρίτη (14/5) τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε και ένα προσωπικό βραβείο για τον Ισπανό τεχνικό, αφού για δεύτερη διαδοχική σεζόν ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προπονητής της Premier League.

Ήταν ένα βραβείο που άξιζε 100%, αν αναλογιστεί κανείς την εντυπωσιακή πορεία των "πολιτών" υπό τις οδηγίες του και την μάχη για τον τίτλο μέχρι τέλους με τη Λίβερπουλ. Η Σίτι κατάφερε να συγκεντρώσει 98 βαθμούς, επίδοση στην Premier που μπορεί να κερδίσει μόνο η περσινή συγκομιδή των 100 βαθμών ξανά από τον Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε γι΄αυτή του την επιτυχία: "Είναι τιμή για μένα, θέλω να το μοιραστώ με τους παίκτες μου, γιατί αυτοί ευθύνονται γι' αυτό, τους συνεργάτες μου, αλλά και τους άλλους προπονητές του πρωταθλήματος, ειδικά τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ήταν απίστευτος ανταγωνιστής μέχρι το τέλος".

Μαζί με τον 48χρονο Ισπανό υποψήφιοι για το βραβείο ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο της Γούλβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι: Παίκτες του Γκουαρδιόλα τραγουδούν υβριστικό σύνθημα για την Λίβερπουλ!
Γκουαρδιόλα: Έχει κερδίσει 906 από τους 1.104 βαθμούς στην καριέρα του
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ