ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ραχίμ Στέρλινγκ: Το φιάσκο με την αρχηγία της Αγγλίας έφερε απολύσεις

Manchester City's Raheem Sterling runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Στέρλινγκ χρίστηκε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας από την εταιρία δημοσίων σχέσεων που τον εκπροσωπούσε. Ο Άγγλος σταρ ζήτησε συγγνώμη από τον Σάουθγκεϊτ για το λάθος και απέλυσε τους υπεύθυνους για το λάθος.

Για τον Ραχίμ Στέρλινγκ κυκλοφόρησε στα Μέσα ότι θα πάρει το περιβραχιόνιο της Αγγλίας στην 50η του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Η συγκεκριμένη διαρροή, πάντως, δεν ήταν αληθινή οπότε ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι ανέλαβε δράση και απέλυσε τους υπεύθυνους για τη γκάφα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ σε συζήτηση που είχε με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ του έκανε γνωστό ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για το γεγονός και πώς η υπεύθυνη εταιρία για τις δημόσιες σχέσεις του διέρρευσε τα περί αρχηγίας, χωρίς εκείνος ή ο ατζέντης του να έχουν γνώση.

Αφού, λοιπόν, ο Στέρλινγκ ξεκαθάρισε την κατάσταση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό προχώρησε στην απόλυση των υπαίτιων και αναζητά πλέον νέα εταιρία που θ' αναλάβει χωρίς τον κίνδυνο φιάσκου το PR κομμάτι της καριέρας του. Αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ήταν και παραμένει ο Χάρι Κέιν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ