ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Εκπληκτικός Αγκουέρο, ισοφάρισε την επίδοση του Ανρί

Manchester City's Sergio Aguero, center, celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, center, celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Αγκουέρο βρήκε δίχτυα κόντρα στην Άστον Βίλα και έπιασε τον Τιερί Ανρί στην 5η θέση της λίστας με τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 175 γκολ.

Η Άστον Βίλα βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη μετα την εκτός έδρας επικράτηση της Γουυοτφορντ με 3-0 επί της Μπόρνμουθ και είχε έξτρα κίνητρο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό απέναντι στην πρωταθλήτρια.

Οι πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκαν αγριεμένοι στο Βίλα Παρκ και θυμίζοντας σε πολλούς την απόδοση που έπιασαν στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (τρία γκολ στο ημίχρονο) έριξαν στο καναβάτσο τους βίλανς με τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα τέρματα για τους πολίτες στο 18' και στο 24', ο Αγκουέρο έκανε το 3-0 στο 28', ενώ ο Ζεζούς ολοκλήρωσε το πάρτι των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο με γκολ στο 45'.

Αναμφίβολα, το γκολ με το μεγαλύτερο βάρος από τα τέσσερα της Σίτι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό του Σέρχιο Αγκουέρο, με τον Αργεντινό επιθετικό να φτάνει τα 175 στην Premier League και να πιάνει τον Τιερί Ανρί στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως Αγκουέρο και Ανρί βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα όσον αφορά στους μη Βρετανούς σκόρερ στην Premier League, με τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι (144), Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊν (127) και Ρόμπι Κιν (126) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ