ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εκτόξευσε την τιμή του Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester United's Paul Pogba celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Paul Pogba celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Βουίζει η Αγγλία ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε τις απαιτήσεις της για τον Πολ Πογκμπά, χωρίς να καίγεται ιδιαίτερα για να τον πουλήσει. Το έχει πάρει στραβά ο Μίνο Ραϊόλα που ψάχνει διέξοδο.

Μπαράζ αγγλικών δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις απαιτήσεις της για τον Πολ Πογκμπά, γεγονός που εγκλωβίζει τον Γάλλο σταρ στο Ολντ Τράφορντ, καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για να φύγει είναι επιπέδου Νεϊμάρ στο deal Παρί - Μπάρτσα.

Συγκεκριμένα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" φέρονται να ενημέρωσαν τον μεγαλοατζέντη, Μίνο Ραϊόλα ο οποίος εκπροσωπεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ότι για να τον πουλήσει θέλει 200 εκατ. ευρώ και όχι 150 εκατ. ευρώ που είχε γραφτεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Μάντσεστερ είχε αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από τη Γιουβέντους αντί 105 εκατ. ευρώ, τον έχει δεμένο με συμβόλαιο έως το 2021, οπότε με την ενέργειά της να τον εκτοξεύσει στα 200 εκατ. ευρώ φαίνεται πως δεν καίγεται να τον πουλήσει. Αντιθέτως οι πράξεις των Άγγλων δείχνουν περισσότερο ότι γίνονται για να ενοχλήσουν τον Ραϊόλα που θέλει να πάει τον παίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, κατόπιν παραγγελίας του Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ