ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επεισόδιο Πογκμπά με οπαδούς μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ!

Επεισόδιο Πογκμπά με οπαδούς μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ!

Η ήττα από την Κάρντιφ έφερε νέα αναταραχή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με οπαδό της να ζητάει σε έντονο ύφος από τον Σόλσκιερ να διώξει τον Πολ Πογκμπά από την ομάδα το καλοκαίρι και να δέχεται ειρωνική απάντηση από τον Γάλλο μέσο (VIDEOS).

Το φινάλε στο Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι και στο Λίβερπουλ-Γουλβς βρήκε την Σίτι να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και την Λίβερπουλ να μένει με την πίκρα της δεύτερης θέσης παρά τον αριθμό ρεκόρ των 97 βαθμών που μάζεψε μέσα στη σεζόν, ωστόσο το κλίμα και στα δύο γήπεδα ήταν πανηγυρικό.

Από τη μία οι οπαδοί των "πολιτών" που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Μπράιτον γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου και από την άλλη οι φίλοι των "κόκκινων" καταχειροκρότησαν όλους τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ για την εξαιρετική παρουσία τους όλη τη σεζόν που τους έδωσε άλλωστε και το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου.

Σε αντίθεση όμως με αυτές τις όμορφες εικόνες που αφορούν τις δύο ομαδες που κυνήγησαν μέχρι τελικής πτώσης τον τίτλο της πρωταθλήτριας, στο "Ολντ Τράφορντ" τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Προς το χειρότερο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε μία κακή σεζόν με ανάλογο τρόπο, χάνοντας 2-0 από την Κάρντιφ που θα παίζει στην Championship σε λίγους μήνες από τώρα, και το φινάλε του ματς βρήκε τον Πολ Πογκμπά να τα ακούει από την εξέδρα και να έχει φραστικό επεισόδιο με οπαδό!

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι παίκτες άφηναν τον αγωνιστικο χώρο, ένας οπαδός απαιτούσε από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να διώξει τον Πογκμπά το καλοκαίρι ( "Όλε, ξεφορτώσου τον, είσαι ένα γαμ@@@@@ σκ@@@", φώναζε μεταξύ άλλων), με τον Γάλλο να δυσφορεί αρχικά, για να χειροκροτήσει ειρωνικά στη συνέχεια και να δείξει με το δάχτυλο τον υβριστή οπαδό του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό στην εξέδρα, με αρκετούς να παίρνουν τη σκυτάλη και να του επιτίθενται φραστικά με ακόμα πιο βαριές εκφράσεις...

Σημειώνεται πως ο Πογκμπά αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν έχοντας 16 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις (ανέβασε στροφές μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο), με τα ρεπορτάζ να θέλουν αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης, να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Πρωταθλήτρια η Σίτι, δεύτερη με 97 βαθμούς Λίβερπουλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ