ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Επιστροφή Φέρντιναντ σε ρόλο έκπληξη

Manchester United player Rio Ferdinand, center, and teammates arrive at Narita international airport in Narita, east of Tokyo, early Monday, July 22, 2013. England's Premier League soccer team is in Japan for the third stop of its preseason Asia Pacific tour for friendly matches against Yokohama F Marinos and Cerezo Osaka. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Manchester United player Rio Ferdinand, center, and teammates arrive at Narita international airport in Narita, east of Tokyo, early Monday, July 22, 2013. England's Premier League soccer team is in Japan for the third stop of its preseason Asia Pacific tour for friendly matches against Yokohama F Marinos and Cerezo Osaka. (AP Photo/Shuji Kajiyama) AP

Ο Ρίο Φέρντιναντ φέρεται να συζήτησε με τους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ενδεχόμενη επιστροφή του στους "Κόκκινους Διαβόλους" και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη.

Η Daily Mail με δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι στο "Ολντ Τράφορντ"... ψήνουν την επιστροφή του Ρίο Φέρντιναντ στην ομάδα που μεσουράνησε στα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής ο 40χρονος, πλέον, Άγγλος.

Ο σπουδαίος στόπερ, που μετά την απόσυρσή του, κάνει καριέρα ως σχολιαστής στην τηλεόραση φέρεται να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους που τρέχουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με τον ρόλο του στο κλαμπ, εφόσον βέβαια υπάρξει συμφωνία.

Στο προαναφερθέν Μέσο τονίζουν ότι ο Φέρντιναντ έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ για να γίνει ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι από τις ποδοσφαιρικές γνώσεις του Φέρντιναντ, και τον τρόπο που έχει επιδράσει πάνω του η συνεργασία με τον Φέργκιουσον, και θέλουν αντί να μιλάει στο BT Sport. να κρατάει τις συμβουλές του για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τους παίκτες του κλαμπ.

Η ανάγκη για την ύπαρξη ενός Αθλητικού Διευθυντή στη Γιουνάιτεντ είναι πολύ μεγάλη εδώ και αρκετές σεζόν κι όπως φαίνεται η διοίκηση στρέφεται στη λύση ενός παλαίμαχου της ομάδας και όχι σε έναν τεχνοκράτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ