ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Έρχονται οι Κινέζοι με χορηγία 80 εκατ. ευρώ το χρόνο

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League group L soccer match between Manchester United and FK Partizan at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League group L soccer match between Manchester United and FK Partizan at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η συμφωνία της Γιουνάιτεντ με την Chevrolet εκπνέει και ένας κινεζικός κολοσσός είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία στην κεντρική χορηγία της φανέλας των Κόκκινων Διαβόλων.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού χορηγού της φανέλας της. Το τεράστιο ποδοσφαιρικό brand συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Chevrolet, ωστόσο η συμφωνία με την αυτοβιομηχανία εκπνέει το 2021 και δεν φαίνεται στον ορίζοντα ανανέωση.

Στο Νησί, λοιπόν, κυκλοφορούν ρεπορτάζ τα οποία αναφέρουν πως οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την κινεζική Haier, μαμά εταιρία της Hoover. Οι Κινέζοι φέρονται να έχουν μπει εξαιρετικά δυνατά στο παιχνίδι της "απόκτησης" της φανέλας του Όλντ Τράφορντ μ' ένα deal που θα φέρνει στα ταμεία της ομάδας του Σόλσκιερ περί τα 80 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η υπάρχουσα συμφωνία με την Chevrolet, αποφέρει στην Γιουνάιτεντ περίπου 70 εκατ. ευρώ το χρόνο. Παλιότερα, δημοσιεύματα ήθελαν την Chevrolet να δηλώνει απογοητευμένη με τη συνεργασία στο Μάντσεστερ, αφού το κλαμπ δεν κερδίζει τίτλους. Βεβαίως, με την αποχώρηση της αυτοβιομηχανίας και την εισχώρηση της Haier με 80 εκατ. ευρώ το χρόνο, μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί για το τμήμα μάρκετινγκ της Μάντσεστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ