ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Η συνάντηση Πογκμπά - Ζιντάν έδωσε τροφή σε νέα σενάρια για Ρεάλ

Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Πολ Πογκμπά είχε συνάντηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο Ντουμπάι όπου κάνει την αποθεραπεία του, βάζοντας φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια που τον πηγαίνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTOS).

Αν ισχύει η φράση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", τότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα νέες εξελίξεις στο μεταγραφικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Πολ Πογκμπά με τη συμμετοχή των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το φλερτ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γάλλο δεν ευδοκίμησε το περασμένο καλοκαίρι από τη στιγμή που οι κόκκινοι διάβολοι δεν το συζητούσαν, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε και νέα προσέγγιση, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν μάλιστα και ραντεβού μεταξύ του 26χρονου Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή και του συμπατριώτη του τεχνικού των μερένγκες.

Όπως μαρτυράει η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η "Mirror" και η "Express", Πογκμπά και Ζιντάν βρέθηκαν σε... ουδέτερο έδαφος και τα είπαν, με τον Πογκμπά να βρίσκεται στο Ντουμπάι κάνοντας την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο (έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ) και τον Ζιντάν να είναι εκεί ως καλεσμένος σε συνέδριο.

Γιουνάιτεντ: Η συνάντηση Πογκμπά - Ζιντάν έδωσε τροφή σε νέα σενάρια για Ρεάλ
Γιουνάιτεντ: Η συνάντηση Πογκμπά - Ζιντάν έδωσε τροφή σε νέα σενάρια για Ρεάλ

Υπενθυμίζεται πως ο Ζιντάν είχε στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας το περασμένο καλοκαίρι τον Πογκμπά και το γεγονός πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κατάφερε να του κάνει το χατίρι και να τον πάρει του προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια από τη στιγμή που βάσιζε πολλά πάνω του για τη νέα Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σόλσκιερ: "Εγώ έχω τον τελευταίο λόγο για την ενίσχυση της Γιουνάιτεντ"
Μπερμπάτοφ: "Ακόμα και Μέσι-Ρονάλντο θα δυσκολεύονταν στην Γιουνάιτεντ"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ