ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Κίνηση-ματ 120 εκατ. λιρών για Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho celebrates before his goal was cancelled during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 8, 2020. Leverkusen defeated Dortmund with 4-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho celebrates before his goal was cancelled during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 8, 2020. Leverkusen defeated Dortmund with 4-3. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ είναι στην pole position για να κάνει δικό της τον Τζέιντον Σάντσο καθώς μόνο εκείνη εμφανίζεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ που είναι πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες.

Πριν από τρία χρόνια η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 8.000.000 λιρών και η κίνηση εκείνη αποδείχτηκε εξαιρετική για την ομάδα της Βεστφαλίας.

Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους κιτρινόμαυρους όλο αυτό το διάστημα και είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του Λουσιέν Φαβρ ενώ αν πουληθεί αναμένεται να αποφέρει στην BVB πολύ περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με όσα δαπάνησε για την αγορά του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ζάλτσμπουργκ.

Βλέπετε, στο συμβόλαιο του Νορβηγού με τους Αυστριακούς υπήρχε ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ, με τους Βεστφαλούς να τον αποκτούν σε απίστευτα συμφέρουσα τιμή και να είναι πλέον σε θέση ισχύος όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις που κάνουν με υποψηφίους μνηστήρες του Σάντσο.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι μερικές από εκείνες που ορέγονται την απόκτησή του, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, η Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι όλων των υπολοίπων. Και αυτό γιατί οι πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Γερμανών έχουν αποθαρρύνει τους περισσότερους μνηστήρες, με τους κόκκινους διαβόλους να μένουν όμως ζωντανοί στο παιχνίδι.

England's Marcus Rashford, left, celebrates with England's Jadon Sancho after scoring his side's opening goal from the penalty spot during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
England's Marcus Rashford, left, celebrates with England's Jadon Sancho after scoring his side's opening goal from the penalty spot during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιθυμεί διακαώς τον Άγγλο εξτρέμ για να χτίσει πάνω του τη νέα Γιουνάιτεντ στη γραμμή κρούσης και ο Εντ Γούντγουορντ που κινεί τα νήματα στα μεταγραφικά της Γιουνάιτεντ, είναι αποφασισμένος να κάνει πρόταση 120 εκατομμυρίων λιρών για να τον ντύσει στα κόκκινα.

Αυτό υποστηρίζουν μέσα από σημερινά πρωτοσέλιδα οι αγγλικές Daily Mirror και Daily Star ενώ σύμφωνα με την Evening Standard υπάρχει και ένας ακόμα γεγονός που μπορεί να κάνει τους φίλους της αγγλικής ομάδας να αισιοδοξούν για την άφιξη του παίκτη στο Ολντ Τράφορντ.

Αυτός έχει να κάνει με το ότι είναι πολύ καλός φίλος με τον Μάρκους Ράσφορντ, με τους δύο παίκτες να γνωρίζονται από την συνύπαρξή τους στην εθνική Αγγλίας αλλά και το ότι έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση δύο ακόμα παίκτες των κόκκινων διαβόλων, τον Αντονί Μαρσιάλ και τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Την ώρα μάλιστα που στην Λίβερπουλ υπάρχει η τριάδα των Μανέ-Σαλάχ-Φιρμίνο που είναι δύσκολο να σπάσει κάποιος, ο Σάντσο εκτιμά -σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ- πως έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς θα μπορέσει να βρει άμεσα θέση στο αρχικό σχήμα της.

Τα σημερινά αγγλικά πρωτοσέλιδα για Σάντσο και Γιουναιτεντ...

Γιουνάιτεντ: Κίνηση-ματ 120 εκατ. λιρών για Σάντσο
Γιουνάιτεντ: Κίνηση-ματ 120 εκατ. λιρών για Σάντσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ