ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Νέος full time αρχηγός ο Μαγκουάιρ

Manchester United's Harry Maguire looks up during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Harry Maguire looks up during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανακοίνωσε το νέο αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το περιβραχιόνιο μετά από την αποχώρηση του Άσλεϊ Γιανγκ περνάει μόνιμα στον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό την Ίντερ, ωστόσο το περιβραχιόνιο των Κόκκινων Διαβόλων δεν έμεινε "ορφανό", αφού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανακοίνωσε το νέο αρχηγό της ομάδας.

Κάπτεν του ιστορικού κλαμπ με έδρα το Όλντ Τράφορντ είναι πλέον ο Χάρι Μαγκουάιρ! Ο Άγγλος στόπερ αναλαμβάνει μονίμως την αρχηγία της ομάδας μόλις έξι μήνες μετά από την έλευση του στο Μάντσεστερ με τη μεταγραφή ρεκόρ των 87.000.000 ευρώ.

Ο Νορβηγός προπονητής αναγνώρισε στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό τις ηγετικές του ικανότητες και φαίνεται πως δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα για να τον κάνει αρχηγό του συνόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαγκουάιρ παίρνοντας τη μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ από την Λέστερ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ