ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ τα έβαλε με την... μπάλα μετά την ισοπαλία με την Μπριζ

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer walks towards the bench prior an Europa League round of 32 first leg soccer match between Brugge and Manchester United at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday, Feb. 20, 2020. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer walks towards the bench prior an Europa League round of 32 first leg soccer match between Brugge and Manchester United at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday, Feb. 20, 2020. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξέφρασε παράπονα για την μπάλα του Europa League και τόνισε πως δυσκόλεψε τις προσπάθειες τόσο των παικτών του όσο και αυτών της Μπριζ, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους "32" του θεσμού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 15' απέναντι στην Μπριζ από το γκολ του Ντένις, ωστόσο απάντησε πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με τον Μαρσιάλ και το φινάλε την βρήκε να φεύγει με το 1-1 από τις Βρυξέλλες που της δίνει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ".

Παρά το γεγονός ωστόσο πως η Γιουνάιτεντ πήρε ένα βολικό για εκείνη αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στους "32" του Europa League, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε παράπονα στο φινάλε και η αιτία ήταν οι καιρικές συνθήκες και η... μπάλα του αγώνα!

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα με δύσκολες συνθήκες. Δεν νομίζω πως ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχει δει κανείς.

Δεν υπήρχε συγκέντρωση στο γήπεδο, όμως το ματς το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και η μπάλα του αγώνα.

Είναι διαφορετική και σε δυσκολεύει να παίζεις! Μπορείτε να πιάσετε μία και να δείτε! Είναι ελαφριά. Φυσικά το ίδιο πρόβλημα το αντιμετώπισαν και οι δύο ομάδες", είπε μεταξύ άλλων ο Σόλσκιερ, ρίχνοντας μέρος της ευθύνης για το άσχημο θέαμα και στην ποιότητα της μπάλας του Europa League που κατασκευάζεται αυτή την εποχή από την ιαπωνική εταιρία Molten.

ΜΠΡΙΖ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-1 (HIGHLIGHTS):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σόλσκιερ για Ράσφορντ: "Αμφίβολο αν θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ