ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Πιο κοντά από ποτέ για να υπογράψει το "χρυσό" deal ο Ντε Χέα

Uniteds goalkeeper David de Gea celebrates after his team won the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad stadium in Manchester, Sunday, March 20, 2016.(AP Photo/Jon Super)
Uniteds goalkeeper David de Gea celebrates after his team won the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad stadium in Manchester, Sunday, March 20, 2016.(AP Photo/Jon Super) AP

Μέρα με τη μέρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νταβίντ Ντε Χέα να λέει το μεγάλο "ναι" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα στο μεταγραφικό κομμάτι, ωστόσο ένα που την "καίει" ιδιαίτερα φαίνεται πως κλείνει. Το στόρι της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα οδεύει σε happy end, αφού όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός κίπερ θα συμφωνήσει σε ό,τι του έχει προτείνει το κλαμπ.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο επισημαίνουν ότι ο Ντε Χέα έχει πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών που στο σύνολό του θα του αποφέρει πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, σημειώνεται ότι ο κίπερ της εθνικής Ισπανίας έχει συζητήσει με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ο Νορβηγός τον έπεισε να παραμείνει.

Υπενθυμίζουμε πως ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Ντε Χέα έχουν δείξει η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, χωρίς ωστόσο να κατάφεραν να τον δελεάσουν, αφήνοντάς τον όλο αυτό το διάστημα να διαπραγματεύεται με τους "κόκκινους διαβόλους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ