ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ αποκατέστησε την αδικία με τον Μαρσιάλ

Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday March 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday March 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Αντονί Μαρσιάλ με μία κίνηση που σημαίνει πολλά για τον ίδιο το Γάλλο επιθετικό. (VIDEO)

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ, με αποτέλεσμα το Νο.9 να μείνει "ορφανό". Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή για την αντικατάσταση του Βέλγου επιθετικού, επιλέγοντας να στηριχθούν στους Μάρκους Ράσφορντ και Αντονί Μαρσιάλ για την κορυφή της επίθεσης.

Μάλιστα, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα, θέλοντας να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους στον Γάλλο επιθετικό, αποφάσισαν να του δώσουν το "9", το οποίο του είχαν πάρει όταν αποκτήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Γι' αυτό το λόγο, ο Μαρσιάλ την τελευταία τριετία φορούσε τη φανέλα με το Νο.11. Μία απόφαση που προφανώς δεν άρεσε στον 23χρονο φορ, αλλά έστω κι αργά η Γιουνάιτεντ αποκατέστησε την αδικία.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ