ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κιν: "Αν η Γιουνάιτεντ θέλει το πρωτάθλημα, χρειάζεται καλύτερο τερματοφύλακα"

Κιν: "Αν η Γιουνάιτεντ θέλει το πρωτάθλημα, χρειάζεται καλύτερο τερματοφύλακα"

Για μία ακόμα φορά ο Ρόι Κιν τα έχωσε στον Ντε Χέα τονίζοντας αν η Γιουνάιτεντ θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, χρειάζεται καλύτερο τερματοφύλακα.

Το γεγονός ότι ο Ρόι Κιν δε συμπαθεί ιδιαίτερα τον Ντε Χέα είναι γνωστό. Ο Ιραλνδός, ο οποίος είναι πλέον σχολιαστής, τα χώνει συχνά στον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μιλά για εκείνον με υποτιμητικά σχόλια.

Στα τελευταία εξ αυτών επί της ουσίας είπε στους ανθρώπους των κόκκινων του Μάντσεστερ να πάρουν άλλον τερματοφύλακα εάν θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα.

"Κάνει πάρα πολλά λάθη, μεγάλα λάθη που κοστίζουν σημαντικούς βαθμούς. Αν η Γιουνάιτεντ θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, χρειάζεται έναν καλύτερο τερματοφύλακα. Χρειάζονται αλλαγή, το έχουν κάνει στο παρελθόν. Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα με την αλλαγή του τερματοφύλακα. Η Γιουνάιτεντ το κάνει χρόνια. Οι επιθετικοί χάνουν τη θέση του βασικού ή πωλούνται, το ίδιο και οι μέσοι, αλλά για κάποιο λόγο με τους τερματοφύλακες πιστεύουμε ότι πρέπει να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο επειδή είχαν καλή απόδοση πριν από δύο ή τρία χρόνια" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια το πήγε ένα βήμα παρακάτω κάνοντας έμμεση σύγκριση του Κάριους με τον Ντε Χέα αφου ουσιαστικά προκάλεσε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αλλάξουν όπως έκανε και η Λίβερπουλ: "Έχουμε δει τη Λίβερπουλ να ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο όταν βελτιώθηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Ποιο είναι το μεγάλο θέμα; Εάν δεν τα καταφέρνει ο Ντε Χέα, κάνει λάθη, τότε κάντε μια αλλαγή. Υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες εκεί έξω".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ