ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Λίνγκαρντ: Στο απόλυτο "μηδέν" το 2019

Manchester United's Jesse Lingard, left, and Manchester United's Marcus Rashford react during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μέσα στο 2019, ο Τζέσι Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να σκοράρει ή να μοιράσει ασίστ στην Premier League.

Να πάει και να μην ξανάρθει το 2019 για τον Τζέσι Λίνγκαρντ, αφού οι επιδόσεις του είναι αποκαρδιωτικές. Ο Άγγλος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει ένα ολοστρόγγυλο "μηδέν" τόσο στα γκολ όσο και στις ασίστ την φετινή χρονιά.

Μέσα στη γενικότερη μετριότητα των "κόκκινων διαβόλων", ο Λίνγκαρντ παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πετύχει έστω ένα γκολ ή να δημιουργήσει ένα τέρμα για συμπαίκτη του.

Ο 26χρονος , μετά την χθεσινή του εμφάνιση του κόντρα στη Μπέρνλι, συπλήρωσε 28 παιχνίδια στην Premier League για το 2019, όπου δεν έκανε πάλι τίποτα το ουσιαστικό στο παραγωγικό κομμάτι.

Το μοναδικό του highlight ήταν το πέναλτι που κέρδισε απέναντι στην Μπέρνλι στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ τον Ιανουάριο και ευστόχησε ο Πογκμπά, με το ματς να έρχεται ισόπαλο με σκορ 2-2.

AP Photo/Dave Thompson

View this post on Instagram

What a shocking stat

A post shared by talkSPORT (@talksport) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ