ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μ.Γιουνάιτεντ: Ο Μουρίνιο πέταξε καρφί για την "τυχερή Λίβερπουλ"!

Manchester United coach Jose Mourinho, left, and Liverpool coach Juergen Klopp react on the sidelines during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United coach Jose Mourinho, left, and Liverpool coach Juergen Klopp react on the sidelines during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν περίμενε την πρώτη σέντρα στο ντέρμπι του "Άνφιλντ" για να "ζεσταθεί" καθώς το έκανε με δήλωσή του, χαρακτηρίζοντας τυχερή τη φετινή Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Τι είχες Ζοζέ τι είχα πάντα... Ντέρμπι χωρίς αλατοπίπερο δεν γίνεται πόσο μάλλον για ένα ματς της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν στο "Άνφιλντ", με τον Πορτογάλο τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" να στέλνει μήνυμα σε φίλους και εχθρούς, υποστηρίζοντας με δηλώσεις του πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει ευνοηθεί πολύ από τη θεά τύχη τη φετινή σεζόν ώστε να βρεθεί στην κορυφή.

"Νομίζω ότι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχουν αυτό το αίσθημα πως είναι "τυχεροί" όταν τα πάντα πηγαίνουν με το μέρος τους.

Ξέρουν πώς έχουν νικήσει την Έβερτον, ξέρουν πως το πρώτο τους γκολ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που έδωσαν ήταν οφσάιντ (απέναντι στην Μπόρνμουθ) και ξέρουν πως απέναντι στην Νάπολι θα μπορούσαν να αποκλειστούν από το Champions League στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Έχουν λοιπόν αυτό το αίσθημα -που είχα και εγώ όταν οι ομάδες μου ήταν πρώτες στη βαθμολογία- όταν φαίνεται πως τα πάντα κυλούν προς το μέρος σου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο, εκφράζοντας παράλληλα την ακράδαντη πεποίθησή του πως η Λίβερπουλ θα δείξει το μέγιστο σεβασμό στην ομάδα του και πως δεν θα επηρεαστεί από τους 16 βαθμούς που χωρίζουν τις δύο ομάδες στη βαθμολογία.

"Δεν νομίζω πως είναι ανόητοι. Ξέρουν πως έχουν δύσκολο ματς. Ξέρουν τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία μας και θα μας σεβαστούν. Αν δεν το κάνουν θα είμαι χαρούμενος.

Ξέρουν ότι χρειάζονται κάθε διαθέσιμο πόντο για να είναι πρωταθλητές. Νομίζω πως είναι επαγγελματίες και έτσι θα σεβαστούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γνωρίζουν πως μπορούμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη".

Οι τρεις νίκες της Λίβερπουλ για τις οποίες έκανε λόγο ο Μουρίνιο...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1-0

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-4

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΑΠΟΛΙ 1-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ