ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μ.Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ δεν έβγαλε από την 11άδα τον Ντε Χέα παρά την κριτική

Manchester United's goalkeeper David de Gea warms up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, July 23, 2020. (Clive Brunskill/Pool via AP)
Manchester United's goalkeeper David de Gea warms up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, July 23, 2020. (Clive Brunskill/Pool via AP) CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δέχτηκε σκληρή κριτική για την εμφάνισή του κόντρα στην Τσέλσι στον ημιτελικό του FA Cup παρόλα αυτά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης επιλέγοντάς τον για το αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 3-1 την περασμένη Κυριακή που την άφησε εκτός τελικού FA Cup και ο παίκτης των κόκκινων διαβόλων που εισέπραξε την περισσότερη αρνητική κριτική ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Ισπανό κίπερ να έχει άσχημη εμφάνιση με αποκορύφωμα το ολέθριο λάθος του στο δεύτερο γκολ της Τσέλσι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αφήσει εκτός 11άδας τον Ισπανό για τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος όπου η Γιουνάιτεντ διεκδικεί την 4η θέση και να δώσει την ευκαιρία στον Σέρχιο Ρομέρο, ωστόσο ο Νορβηγός δεν εισάκουσε τα αιτήματά τους.

Απόδειξη το ματς με την Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ για την 37η αγωνιστική της Premier League, με τον Σόλσκιερ να επιλέγει να υπερασπιστεί την εστία των κόκκινων διαβόλων ο Ντε Χέα και να στηρίζει την επιλογή του, τονίζοντας λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα:

"Μιλάτε για τα πάντα πριν το ματς αλλά ο Νταβίντ έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως η φόρμα μπορεί να είναι προσωρινή αλλά η κλάση είναι μόνιμη. Είναι ένας κορυφαίος γκολκίπερ. Εδώ και εννέα χρόνια διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και είναι εντάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ