ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μ.Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί έστειλαν μήνυμα εξόδου στον Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Πολ Πογκμπά έχει αρκετούς πολέμιους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό το διαπίστωσε από το μήνυμα που εμφανίστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κάρινγκτον (PHOTO).

Στη δίνη του κυκλώνα για μία ακόμα φορά ο Πολ Πογκμπά. Μετά από τα λάθη του στα ματς με την Γουλβς και την Κρίσταλ Πάλας που τον έβαλαν στο στόχαστρο ακόμα και ρατσιστικών επιθέσεων (υπήρχε άμεση καταδίκη τους από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου), ο Γάλλος μέσος έγινε αποδέκτης νέας διαμαρτυρίας από πλευράς οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη φορά μάλιστα η αποδοκιμασία έγινε με αρκετά ευφάνταστο τρόπο, αφού κάποιοι ζήτησαν από τον Πογκμπά να απομακρυνθεί γράφοντας με κόκκινο σπρέι τη φράση "Pogba out" (Πογκμπά έξω) πάνω σε μία πινακίδα που βρίσκεται έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον.

"Δεν επιτρέπεται στους παίκτες να σταματούν και να υπογράφουν αυτόγραφα λόγω προβλημάτων ασφαλείας", αναφέρει με λευκά γράμματα η σχετική πινακίδα, η οποία όμως τώρα έγινε σημείο αναφοράς και για την επιλογή οπαδών να δείξουν την δυσαρέσκειά τους για την παραμονή Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο παίκτης είχε αφήσει να εννοηθεί στο παρελθόν πως θα προτιμούσε να έβρισκε άλλη ομάδα για να συνέχιζε την καριέρα του, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να ήταν οι δύο ομάδες που φλέρταν έντονα με την απόκτησή του.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιντέρ: Έκλεισε τον Σάντσες με ελάχιστο κόστος
Λουκάκου: "Στη Γιουνάιτεντ για όλα φταίγαμε εγώ, ο Σάντσες και ο Πογκμπά"
Ο Σόλσκιερ "τιμωρεί" τον Πογκμπά για το χαμένο πέναλτι
Πογκμπά: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γουλβς
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ