ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μ.Γιουνάιτεντ: Χτύπησε ο Ράσφορντ, αγωνία ενόψει Λίβερπουλ

Manchester United's Marcus Rashford waits to restart after Manchester City scored their third goal of the game during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Manchester United and Manchester City and at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Jan. 7, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Marcus Rashford waits to restart after Manchester City scored their third goal of the game during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Manchester United and Manchester City and at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Jan. 7, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε αλλαγή κόντρα στην Γουλβς όμως αποχώρησε μετά από 17 λεπτά λόγω τραυματισμού και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Γουλβς (πρώτη της σε πέντε προσπάθειες) με 1-0 που την έστειλε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (Τρανμίρ ή Γουότφορντ ο αντίπαλός της), όμως το φινάλε του αγώνα δεν βρήκε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι 100% ικανοποιημένος.

Ναι με το γκολ του Χουάν Μάτα χάρισε την πρόκριση στους κόκκινους διαβόλους και τους κράτησε ζωντανούς στο θεσμό του FA Cup όμως την ίδια ώρα είδαν τον Μάρκους Ράσφορντ να τραυματίζεται και να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Με δεδομένο πως είχε πόνους στην πλάτη από το ματς με την Νόριτς, ο Ράσφορντ έμεινε αρχικά στον πάγκο για να προφυλαχτεί όμως με το 0-0 να παραμένει, ο Σόλσκιερ αποφάσισε στο 63' να τον περάσει ως πρώτη αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ντάνιελ Τζέιμς.

Τέσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 από τον Μάτα, με τον Ράσφορντ να δέχεται όμως ένα χτύπημα στην πλάτη από τον Ματ Ντόχερτι και να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο 79' του αγώνα (πήρε τη θέση του ο Λίνγκαρντ) και να πονοκεφαλιάζει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ ενόψει του ταξιδού στο Λίβερπουλ.

Manchester United's substitute player Marcus Rashford walks off the pitch with an injury during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's substitute player Marcus Rashford walks off the pitch with an injury during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Τον κράτησα εκτός αγώνα αρχικά αλλά είχαμε τη νίκη. Υπέφερε με κάποια χτυπήματα στην πλάτη του πρόσφατα και τώρα δέχτηκε ένα ακόμα. Φυσικά και ανησυχώ για το αν θα προλάβει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Νομίζω πως δέχτηκε ένα χτύπημα στην πλάτη του από γονατιά. Είναι σε τρομερή φόρμα τη φετινή σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι στη διάθεσή μας", τόνισε ο Σόλσκιερ για τον Ράσφορντ, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ τη φετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ένα εξ αυτών είναι μάλιστα κόντρα στην Λίβερπουλ, με τον Άγγλο διεθνή στράικερ να έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στους κόκκινους στον αγώνα του πρώτου γύρου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 και το αποτέλεσμα αυτό να είναι μέχρι και τώρα η μοναδική απώλεια βαθμών της ομάδας του Κλοπ στη φετινή Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κύπελλο Αγγλίας: Στους 32 με Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλησιάζει στον Μπρούνο Φερνάντες
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ