Το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο και οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να κρατήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ στην Αγγλία.

Συμβόλαιο ζωής προσφέρει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Νταβίντ Ντε Χέα για να τον πείσει να μείνει στην Αγγλία. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φτάνει στο τέλος της τον Ιούνιο του 2020 και ο Εντ Γούντγουορντ θέλει να "δέσει" τον 28χρονο, προσφέροντάς του ένα τεράστιο ποσό, το οποίο δεν μπορεί να αρνηθεί.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο "Guardian", οι "κόκκινοι διάβολοι" προκειμένου να μην χάσουν ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά τους στοιχεία, προσφέρουν 325 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, μετατρέποντας τον 28χρονο, σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο Νησί, αλλά και στην Γιουνάιτεντ, αφού σε αυτό το ποσό πλησιάζει μόνο ο Πολ Πογκμπά.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές εμφανίζονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, ενώ σημαντικό ρόλο στο να πειστεί ο Ισπανός έπαιξε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ADVERTISING

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ στους όρους του συμβολαίου, θα μπει ρήτρα αποδεύσμευσης που θα φτάνει τα 80 εκατ. ευρώ.