ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διέρρευσε η νέα φανέλα

Manchester United's Juan Mata, center obscured, celebrates scoring his side's first goal of the game with teammates during their English Premier League soccer match against Chelsea at Old Trafford, Manchester, England, Sunday, April 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Juan Mata, center obscured, celebrates scoring his side's first goal of the game with teammates during their English Premier League soccer match against Chelsea at Old Trafford, Manchester, England, Sunday, April 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Αγγλική ιστοσελίδα έδωσε στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις που θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες θα είναι εμπνευσμένες από το τρεμπλ του 1999 (PHOTOS).

Δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα οι νέες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να μπορεί να τις προμηθευτεί το φίλαθλο κοινό, ωστόσο η "Sports Direct" διέρρευσε άθελά της σχετικές φωτογραφίες και δημιούργησε σούσουρο στα social media.

Και αυτό γιατί η Adidas θέλησε να τιμήσει την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που κατέκτησε το τρεμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας, Champions League) το 1999 και έφτιαξε μία εμφάνιση όπου το σήμα έχει πανομοιότυπο σχήμα με εκείνο που εμφανιζόταν στις φανέλες όταν η Γιουνάιτεντ έπαιζε στην Ευρώπη από το 1998 μέχρι το 2000.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διέρρευσε η νέα φανέλα

Οι νέες εμφανίσεις φέρεται να έχουν γραμμένες πάνω τους τις τρεις ημερομηνίες που έδωσαν το τρεμπλ στο σύλλογο το 1999 (νίκες απέναντι σε Τότεναμ για την Premier League, Νιούκαστλ για το FA Cup και Μπάγερν για το Champions League) ενώ υπάρχει και μία αλλαγή καθώς επιστρέφει το άσπρο χρώμα στα σορτς αντί του μαύρου που φορέθηκε φέτος.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ