ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έγινε κόκκινος διάβολος και τρίτος κατά σειρά Νέβιλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έγινε κόκκινος διάβολος και τρίτος κατά σειρά Νέβιλ

Στα βήματα του πατέρα του Φιλ και του θείου του Γκάρι φιλοδοξεί να βαδίσει ο Χάρβεϊ Νέβιλ, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το όνομα Νέβιλ έχει βαριά ιστορία και γερές ρίζες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευχή όλων όσοι εμπλέκονται με τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο είναι να γράψει νέες χρυσές σελίδες ιστορίας στα προσεχή χρόνια.

Αυτό θα αναλάβει να το κάνει ο Χάρβεϊ Νέβιλ, γιος του Φιλ και ανιψιός του Γκάρι, με τον 18χρονο να ενηλικιώνεται τον Ιούνιο και να βάζει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους διαβόλους.

Την είδηση αυτή την αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας τα εξής: "Υπερήφανος που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους προπονητές μου για την υποστήριξη". Φυσικά, το πρώτο πράγμα που καλείται να κάνει ο πιτσιρικάς είναι να κερδίσει θέση στην Κ23 του συλλόγου, ώστε να είναι πλέον μία ανάσα από το να μπει στην πρώτη ομάδα, όπως ο πατέρας και ο θείος του.

Οι δύο άνδρες μάλιστα έχουν να επιδείξουν μία αξιοθαύμαστη καριέρα στο "Ολντ Τράφορντ" όπου κατέκτησαν πολλούς εγχώριους τίτλους καθώς και το Champions League το 1999, με τον θείο του Γκάρι να αγωνίζεται σε όλη την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ και τον πατέρα του ΦΙλ να φοράει και τη φανέλα της Έβερτον προς της δύση της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρβεϊ είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην Μάντσεστερ Σίτι ενώ βρέθηκε και κάποια περίοδο στην Βαλένθια, πριν επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ το 2018, ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως άρχισε ως μέσος για να μετακινηθεί κατόπιν στη θέση του δεξιού μπακ, όπως οι Φιλ και Γκάρι Νέβιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ