ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για τον Ράκιτιτς

Croatia's Ivan Rakitic controls the ball during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Croatia's Ivan Rakitic controls the ball during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Ιβάν Ράκιτιτς, αν και φαινόταν ότι ήταν κοντά στην Ίντερ, φαίνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ρελάνς για να τον αποκτήσει.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Ιβάν Ράκιτιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Ίντερ, δημοσιεύματα θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να κάνει γερό μπάσιμο για τον διεθνή Κροάτη μέσο της Μπαρτσελόνα.

Οι μέρες του στο "Καμπ Νόου" φαίνεται να είναι λίγες, όμως το μέλλον του παραμένει άγνωστο, καθώς ο Ράκιτιτς αποτελεί μήλον της έριδος για τους νερατζούρι και τους κόκκινους διαβόλους, που ορέγονται την απόκτησή του.

Ο 31χρονος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν ότι ο Νορβηγός θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στο "Ολντ Τράφορντ".

AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ