ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ξανά ο Πολ Πογκμπά, αφού ο Γάλλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση ενός προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ματς με Νιουκάστλ και Γουότφορντ, όμως θα χρειαστεί να μείνει ξανά εκτός, αφού θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο.

Ο Γάλλος χαφ είχε μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς μετά την πολύμηνη απουσία του και στέκεται ξανά άτυχος αφού πλέον η επέμβαση είναι επιτακτική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων", Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

"Ο Πολ είναι τραυματίας και έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Θα χρειαστεί να μείνει εκτός για κάποιο διάστημα. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς το πόσο θα λείψει, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως θα λείψει για ένα μήνα. Το ιατρικό επιτελείο τον συμβούλεψε να κάνει επέμβαση και αυτό θα κάνει".

Ο 26χρονος δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ με 2-0 και όπως φαίνεται θα λείψει για περίπου ένα μήνα.

Photo Credits: AP / Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ