ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νάγκελσμαν για διάδοχος του Σόλσκιερ

Hoffenheim's head coach Julian Nagelsmann takes seat on a Dortmund bench prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Hoffenheim's head coach Julian Nagelsmann takes seat on a Dortmund bench prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη, η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ καταρρέει και η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" γλυκοκοιτάζει τον Νάγκελσμαν για αντικαταστάτη του Νορβηγού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της στην ιστορία της Premier League με μόλις εννέα βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές, με τον Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ να μην μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και το φάσμα της απόλυσης να πλησιάζει. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονται σε δεινή θέση μετά την ήττα από την Νιουκάστλ με 1-0 που φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η κατρακύλα της Γιουνάιτεντ δεν έχει σταματημό, ενώ οι αλχημείες του Σόλσκιερ πιο πολύ έχουν μπερδέψει την ομάδα παρά την έχουν βοηθήσει, αφού η αποκρουστική εικόνα σε συνδυασμό με την έλλειψη αποτελεσμάτων την έχουν φτάσει στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι διοικούντες των "κόκκινων διαβόλων" έχουν αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Νορβηγού, με το όνομα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν να "παίζει" δυνατά για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την " Daily Mail".

Ο 32χρονος Γερμανός προπονητής που έκανε τρομερή δουλειά στην Χόφενχάιμ για μία τριετία, την φετινή σεζόν έχει κάνει καλό ξεκίνημα με την Λειψία και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θαυμάζουν τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες του και το ποδόσφαιρο που αποδίδουν και τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα στο πρόσωπό του βλέπουν το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον άνθρωπο που θα πάει μπροστά την ομάδα των Γκλέιζερς τα επόμενα χρόνια, θα οδηγήσει τους "κόκκινους διαβόλους" ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και θα τους επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Νάγκελσμαν στα 28 του έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεότερος προπονητής που αναλαμβάνει ομάδα της Bundesliga. Πήρε την Χόφενχάιμ από την ζώνη του υποβιβασμού και την έβγαλε στον Champions League, ενώ την επόμενη σεζόν την έφτασε στην τρίτη θέση στην Γερμανία και αποκλείστηκε από την κορυφαία διασσυλλογική διοργάνωση στα πλεί οφ από την Λίβερπουλ.

Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Λειψία και το συμβόλαιο του εκπνέει το 2023. Πάντως αυτό δεν φαίνεται πως θα αποτελέσει πρόβλημα για την Γιουνάιτεντ, αφού οι διοικούντες την ομάδα είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στο Μάντσεστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ