ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αλέγκρι θέλει δίπλα του στον πάγκο τον Εβρά

Juventus coach Massimiliano Allegri celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στην αποκάλυψη πως ο Μάσιμο Αλέγκρι θέλει να συμπεριλάβει τον Πατρίς Εβρά στο προπονητικό του επιτελείο αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησε η "Daily Mail".

Το όνομα του Μάσιμο Αλέγκρι ακούγεται έντονα μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχτούν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με την "Daily Mail", ο Ιταλός όχι μόνο είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον των κόκκινων διαβόλων αλλά έχει βρει και τον άμεσο συνεργάτη του σε περίπτωση συμφωνίας.

Αυτός είναι ένας παλιός γνώριμος τόσο του ίδιου όσο και της Γιουνάιτεντ, με τον Πατρίς Εβρά να έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα με την Γιουβέντους έχοντας τον Αλέγκρι ως προπονητή αλλά και να ξέρει την αγγλική ομάδα απ'έξω και ανακατωτά έχοντας αγωνιστεί σε αυτήν για οκτώ ολόκληρα χρόνια, από το 2006 μέχρι το 2014.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αλέγκρι θέλει δίπλα του στον πάγκο τον Εβρά

"Μία επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ θα είναι μία απόφαση που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς ενώ ο Εβρά έχει εκφράσει συχνά την επιθυμία του να γυρίσει στην Γιουνάιτεντ για να τη βοηθήσει να ξαναζήσει ημέρες δόξας, έχοντας πάψει πλέον να είναι κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη στην Αγγλία", αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, υπογραμίζοντας πως ο Αλέγκρι έχει υποσχεθεί στον Γάλλο παλαίμαχο αμυντικό να τον συμπεριλάβει στο τεχνικό του επιτελείο αν προκύψει το deal.

Στο ίδιο δημοσίευμα, επισημαίνεται πως Αλέγκρι και Εβρά εθεάθησαν πρόσφατα μαζί να παρακολουθούν τον αγώνα της Τότεναμ με την Μπάγερν στους ομίλους του Champions League, δείγμα πως οι δύο άνδρες βρίσκονται σε επικοινωνία ενόψει πιθανής μελλοντικής τους συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ