ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μέντες "ακύρωσε" τη μεταγραφή Φερνάντες

Portugal's Bruno Fernandes runs with the ball during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Luxembourg at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Friday, Oct 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Bruno Fernandes runs with the ball during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Luxembourg at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Friday, Oct 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει εδώ και τώρα τον Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ, όμως ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες φρόντισε να προσγειώσει τον αγγλικό σύλλογο με δηλώσεις του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκους Ράσφορντ (θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες) έχει αναγκάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγει στην αγορά και να ψάξει άμεσα για την αναζήτηση ενός παίκτη αξίας από τη μέση και μπροστά και ο εκλεκτός της δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο Φερνάντες.

Την ώρα ωστόσο που κάνει σκληρά παζάρια με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να τον πάρει και έχει φτάσει στο σημείο να προσφέρει ακόμα και 55.000.000 λίρες για τον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό (47 εκατομμύρια άμεσα και τα υπόλοιπα με τη μορφή μπόνους), ο ατζέντης του παίκτη Ζόρζε Μέντες έκανε δήλωση που μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει τους κόκκινος διαβόλους.

Ερωτηθείς την Τετάρτη για το αν περιμένει να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο ομάδων, ο πανίσχυρος μάνατζερ είπε: "Δεν ξέρω. Αν δεν φύγει τώρα, θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι επειδή η Σπόρτινγκ έχει ήδη μιλήσει με άλλους συλλόγους. Κάτι θα συμβεί αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα γίνει τώρα ή στο φινάλε της σεζόν".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μέντες "ακύρωσε" τη μεταγραφή Φερνάντες

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερνάντες μετράει 15 γκολ και 13 ασίστ σε 26 εμφανίσεις του με τα λιοντάρια της Λισσαβώνας τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με τον άλλοτε προπονητή του στην Σπόρτινγκ και νυν της Ρίο Άβε, Κάρλος Καρβαχάλ, να τον αποθεώνει με δηλώσεις του.

"Είναι παίκτης από άλλο πλανήτη, ο πλανήτης της Πορτογαλίας είναι πολύ μικρός για αυτόν τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπρούνο είναι ο καλύτερος παίκτης στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, είναι μίλια μακριά από τους άλλους.

Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης και αν με ρωτήσετε να συγκρινω τον Μπρούνο με έναν παίκτη, θα έλεγα τον Φρανκ Λάμπαρντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλήγμα με Ράσφορντ, πάνω από δύο μήνες εκτός δράσης
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ