ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά πιέζει για να φύγει

West Ham's Felipe Anderson vies for the ball with Manchester United's Paul Pogba, left, and Diogo Dalot, right, during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
West Ham's Felipe Anderson vies for the ball with Manchester United's Paul Pogba, left, and Diogo Dalot, right, during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το ESPN αναφέρει ότι ο Πολ Πογκμπά πιέζει ολοένα και περισσότερο για τη φυγή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Χάντερσφιλντ και έτσι έμεινε εκτός της πρώτης τετράδας της Premier League που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η αποτυχία αυτή φαίνεται ότι εξανέμισε την όποια ελπίδα για παραμονή του Πολ Πογκμά στο "Όλντ Τράφορντ", όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το ESPN. Ο Γάλλος διεθνής και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, πιέζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει, καθώς θέλει να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" αγόρασαν τον Πογκμπά από την Γιουβέντους με την μεταγραφή ρεκόρ των 105.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016. Το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου με την αγγλική ομάδα φθάνει έως και το 2021, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα έτος.

Την υπόθεση παρακολουθεί στενά εδώ και αρκετό καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Πογκμπά είναι πρώτος στη wishlist του Ζινεντίν Ζιντάν. Σύμφωνα με το ESPN, οι "μερένγκες" είναι διατεθειμένοι να εκμεταλλευθούν την πίεση του Γάλλου διεθνή προς την Γιουνάιτεντ και τον αγοράσουν για 120.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο: Sold out για τον αποχαιρετισμό στον Γκοδίν
Μάντσεστερ Σίτι: Όλοι έλεγαν στον Κομπανί να πασάρει
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ