ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Βαλέντσια απάντησε στην κριτική για τάκλιν με φωτογραφία της πληγής του

Manchester United's Antonio Valencia, right, duels for the ball with Valencia defender Antonio Lato during a Group H Champions League soccer match between Valencia and Manchester United at the Mestalla Stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Βαλέντσια AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Αντόνιο Βαλέντσια δέχτηκε σκληρή κριτική για το μαρκάρισμα που έκανε στον Τόνι Λάτο. Ο διεθνής μπακ - χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε με φωτογραφία στο instagram. (PHOTO)

Την προηγούμενη Τετάρτη (12/12) η Βαλένθια αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και επικράτησε με 2-1. Μία από τις φάσεις που στιγμάτισαν το ματς ήταν το σκληρό μαρκάρισμα του Αντόνιο Βαλέντσια στον Τόνι Λάτο.

Ο μπακ - χαφ της Γιουνάιτεντ έκανε δυνατό τάκλιν στον Ισπανό μπακ της Βαλένθια, με αποτέλεσμα να δεχτεί έντονη κριτική. Προκειμένου να απαντήσει στους επικριτές του ο εκ των αρχηγών της Μάντσεστερ, ανέβασε φωτογραφία του στο instagram με το τραυματισμένο του πόδι, καθώς και αυτός χτύπησε πάνω στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον παίκτη των "νυχτερίδων".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Βαλέντσια απάντησε στην κριτική για τάκλιν με φωτογραφία της πληγής του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ