ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πληρώνει τον Αλέξις Σάντσες για να τον ξεφορτωθεί

Manchester United's Alexis Sanchez walks from the pitch as he applauds the fans after the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. Man Utd won the game 3-2, with Sanchez scoring a late winner.(AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Alexis Sanchez walks from the pitch as he applauds the fans after the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. Man Utd won the game 3-2, with Sanchez scoring a late winner.(AP Photo/Jon Super) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες, προκειμένου να τον ξεφορτωθεί τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι τραυματισμοί του Αλέξις Σάντσες τον έχουν κρατήσει μακριά από μία φυσιολογική σεζόν τη φετινή χρονιά. Έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίχως να συμπληρώσει ούτε ένα 90λεπτο.

Παρολ' αυτά διαθέτει το πιο ακριβό συμβόλαιο σε ολόκληρο το αγγλικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός λαμβάνει ετησίως στα 30.000.000 ευρώ, με την συμφωνία να ισχύει μέχρι το 2022. Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα " Daily Mail", ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον ξεφορτωθεί την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Όμως, το συμβόλαιο του μπορεί να είναι αποτρεπτικό για άλλα κλαμπ. Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι διατεθειμένη να του πληρώνει το μισό, ώστε να βρεθεί υποψήφια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το πλάνο της αγγλικής ομάδας θα στοχεύσει να στείλει τον Σάντσες δανεικό σε ομάδα εκτός Νησιού και να πωληθεί οριστικά το καλοκαίρι του 2020, αναφέρουν τα μίντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διέρρευσε η νέα φανέλα
Μήνυμα σε Ντε Λιχτ από τον γιο του Σκόουλς: "Μην πας στην Μ.Γιουνάιτεντ γιατί..."
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ