ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλησιάζει στον Μπρούνο Φερνάντες

Portugal's Bruno Fernandes celebrates after he scored his side's first goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Portugal's Bruno Fernandes celebrates after he scored his side's first goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να αποκτήσει τον Μπρούνο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά δεν στεφθηκε από επιτυχία η προσπάθειά της.

Φαίνεται όμως πως η υπομονή είναι αρετή και οι "κόκκινοι διάβολοι" επανέρχονται για τον Πορτογάλο μέσο, έχοντας πλέον πολλές παραπάνω πιθανότητες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Φερνάντες ετοιμάζεται να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ", αφού σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Γιουνάιτεντ με τη Σπόρτινγκ .

Ο Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025 και το μόνο που απομένει. είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, μεταξύ των δυο διοικήσεων.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ