ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πουλάει έξι παίκτες για να πάρει τον Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho celebrates before his goal was cancelled during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 8, 2020. Leverkusen defeated Dortmund with 4-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho celebrates before his goal was cancelled during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 8, 2020. Leverkusen defeated Dortmund with 4-3. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζει στο ''σφυρί'' έξι παίκτες της, προκειμένου να έχει το ρευστό για να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο, της Ντόρτμουντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να κάνει πολλά, προκειμένου να φέρει στο Ολντ Τράφορντ τον Τζέιντον Σάντσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Athletic", οι ''Κόκκινοι Διάβολοι'' είναι θετικοί στο να πουλήσουν έξι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Σόλσκιερ.

Στόχος τους φυσικά είναι να εξοικονομήσουν χρήματα για να αποκτήσουν τον 20χρονο winger.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για τους: Αλέξις Σάντσες, Μάρκος Ρόχο, Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ, Τζέσε Λίνγκαρντ και Ντιόγκο Νταλό. Ο πρώτος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν έμψυχο αντάλλαγμα στην διαπραγμάτευση με την Ντόρτμουντ, καθώς οι Σάντσο και Αλέξις Σάντσεζ αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Το συμβόλαιο του Σάντσο στην Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οι Βεστφαλοί είναι θετικοί στην παραχώρηση του 19χρονου διεθνή εξτρέμ αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά με ένα ποσό κοντά στα 120.000.000 ευρώ, όση δηλαδή είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ