ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρατσιστικές επιθέσεις στον Ράσφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρατσιστικές επιθέσεις στον Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχασε πέναλτι και έγινε δέκτης ρατσιστικών επιθέσεων στο διαδίκτυο, όπως είχε συμβεί και με τον Πολ Πογκμπά για κάτι παρόμοιο με τη Γουλβς πέντε ημέρες πριν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας με 1-2 στο "Ολντ Τράφορντ" για την 3η αγωνιστική της Premier League. Με το σκορ στο 0-1, ο Μάρκους Ράσφορντ εκτέλεσε πέναλτι για τους "κόκκινους διαβόλους" και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, στερώντας από την ομάδα του την ευκαιρία για ισοφάριση.

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ θεώρησαν υπεύθυνο τον Άγγλο άσο, ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα, κάτι που είχε συμβεί και με τον Πολ Πογκμπά πέντε ημέρες πριν, ο οποίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Γουλβς στο Μολινό και με το σκορ εκείνη τη στιγμή στο 1-1. Οι ρατσιστικές επιθέσεις ήταν τόσο έντονες με τον Γάλλο, που η Γιουνάιτεντ είχε ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας.

Φαίνεται πως ορισμένοι δεν πτοήθηκαν και έκαναν κάτι αντίστοιχο με τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο για το γεγονός ότι σημάδεψε το δεξί δοκάρι από τα 11 μέτρα.

Ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ανέφερε για το συμβάν: "Είναι τα ίδια που λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ανήκουστο και πρέπει να σταματήσει. Αν συνεχιστεί, δεν θα έχω κάτι άλλο να πω. Έχουμε όλες αυτές τις εκστρατείες κατά του ρατσισμού, αλλά οι ρατσιστές συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από ψεύτικες ταυτότητες. Είναι τρελό να μιλάμε για κάτι τέτοιο το 2019".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ