ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλήγμα με Ράσφορντ, πάνω από δύο μήνες εκτός δράσης

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, right, speaks to Marcus Rashford during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, right, speaks to Marcus Rashford during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έδωσαν τα πάντα κόντρα στην καλύτερη ομάδα στην Αγγλία αυτή τη στιγμή ενώ αποκάλυψε πως θα αργήσει να επιστρέψει στο χορτάρι ο Ράσφορντ λόγω τραυματισμού.

Αν η απουσία του Μάρκους Ράσφορντ από την αποστολή για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ ήταν κάτι που πάγωσε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε -άθελά του- να τους φέρει ακόμα μεγαλύτερη στενοχώρια στο φινάλε του ματς.

Και αυτό γιατί αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ράσφορντ υπέστη διπλο κάταγμα στην πλάτη στο ματς με την Γουλβς μεσοβδόμαδα και θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός δράσης, με το διάστημα της αποχής να αναμένεται να φτάσει και τους τρεις μήνες καθώς θα προχωρήσει ταυτόχρονα και σε έναν καθαρισμό του αστραγάλου του.

"Είναι άσχημος ο τραυματισμός του και δεν του έχει ξανατύχει τέτοιος τραυματισμός στο παρελθόν. Θα μείνει για πολύ καιρό εκτός. Λογικά θα είναι εκτός για έξι εβδομάδες και χρειάζεται και ένα διάστημα αποθεραπείας.

Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς σε βασικούς μας παίκτες: Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Πογκμπά και ΜακΤόμινεϊ. Είναι μία άτυχη κατάσταση. Ίσως να χρειαστεί να ψάξουμε για βραχυπρόθεσμες λύσεις μέχρι το καλοκαίρι", τόνισε ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων, ενώ για την ήττα στο ντέρμπι από την Λίβερπουλ, είπε μεταξύ άλλων:

"Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Δεν μας αρέσει να δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις. Είχαν ευκαιρίες, όπως και εμείς. Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει γκολ αλλά άξιζαν τη νίκη. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Αγγλία αυτή τη στιγμή.

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Την τελευταία μισή ώρα, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι. Τους κάναμε να φαίνονται κουρασμένοι ή εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε από το ματς."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Πετάει προς τον τίτλο η αρμάδα του Κλοπ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ