ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα "χαρακώματα" Μουρίνιο και διοίκηση

ManU coach Jose Mourinho gestures during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU coach Jose Mourinho gestures during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αντιδρά στην πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν θέλει να έχει κάνεναν πάνω από το κεφάλι του και η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύση.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στηρίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο, παρά την ήττα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, το γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική με τους παραδοσιακούς της αντιπάλους στην Αγγλία και θα περάσει μια ακόμη σεζόν, όπου δεν θα διεκδικήσει καν το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν τον Πορτογάλο εκτός ομάδας, όμως οι διοικούντες εξακολουθούν να πιστεύουν στον ίδιο. Έχει βέβαια και ένα συμβόλαιο, το οποίο δεν σπάει τόσο εύκολα και θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν αποφασίσουν να τον απομακρύνουν. Όπως και να 'χει, ο Special One παραμένει στη Γιουνάιτεντ.

Εντούτοις, δεν είναι όλα ρόδινα ανάμεσά τους. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να φέρουν αθλητικό διευθυντή στην ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπως κάνουν όλα τα μεγάλα κλαμπ στον πλανήτη. Ο Μουρίνιο όμως έχει άλλη άποψη και αντιδρά για τα καλά σε αυτή την πρόσληψη, καθώς δεν θέλει κανέναν πάνω από το κεφάλι του.

Ο Πορτογάλος δεν θέλει να λογοδοτεί σε κανέναν. Δεν θεωρεί ότι χρειάζεται άνθρωπος γι' αυτή την θέση, αλλά οι διοικούντες έχουν άλλη άποψη. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με την Telegraph, υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στις δυο πλευρές για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Μουρίνιο δύσκολα θα αποδεχτεί το οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί στον ίδιο...

Υπάρχουν ήδη υποψήφια ονόματα, αλλά ακόμα και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν με δυσπιστία μια ενδεχόμενη συνεργασία τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας την άποψη του Ζοζέ Μουρίνιο. Εν ολίγοις, ότι θα βρίσκουν μονίμως ένα εμπόδιο μπροστά τους και θα υπάρχουν συγκρούσεις με τον προπονητή!

AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ