ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα βρήκε με Φερνάντες, κάνει πρόταση σε Σπόρτινγκ

Sporting's Bruno Fernandes reacts after missing a chance to score during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Bruno Fernandes reacts after missing a chance to score during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μπρούνο Φερνάντες καθώς τα βρήκε σε όλα με τους κόκκινους διαβόλους, που καταθέτουν άκρως δελεαστική πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Κοντά στην πρώτη της χειμερινή μεταγραφή για τη φετινή σεζόν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα προκαλέσει μάλιστα αίσθηση.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Φερνάντες, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο 25χρονος Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση του αγγλικού συλλόγου, που φέρεται να είναι για συμβόλαιο μέχρι το 2025 με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.000.000 ευρώ.

Πλέον, για να μετακομίσει ο παίκτης στο Ολντ Τράφορντ, χρειάζεται η Γιουνάιτεντ να τα βρει και με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με την "Daily Mail" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, παρακολούθησε διά ζώσης το παιχνίδι Κυπέλλου με την Γουλβς και θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να μεταφέρει την πρόταση των Άγγλων στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Portugal's Bruno Fernandes poses with the trophy at the end of the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Bruno Fernandes poses with the trophy at the end of the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Πρόταση που είναι διόλου ευκαταφρόνητη, με την αγγλική ομάδα να προσφέρει 50.000.000 λίρες συν 10.000.000 ως μπόνους (σχεδόν 70.000.000 ευρώ συνολικά) στην ομάδα της Λισσαβώνας και τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία να εκτιμούν πως ο Φερνάντες θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την πράσινη φανέλα την Παρασκευή, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Μπενφίκα.

Είναι μάλιστα αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής στο Λίβερπουλ, για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την 23η αγωνιστική της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μ.Γιουνάιτεντ: Χτύπησε ο Ράσφορντ, αγωνία ενόψει Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλησιάζει στον Μπρούνο Φερνάντες
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ