ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει Φαμπιάν Ρουίθ, κοιτάζει και Βιδάλ

Napoli's Fabian Ruiz during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Fabian Ruiz during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και εξετάζει την περίπτωση του Φαμπιάν Ρουίθ της Νάπολι, ενώ αρκετούς υποστηρικτές εντός ομάδας έχει κι ο Αρτούρο Βιδάλ της Μπαρτσελόνα.

H σεζόν δεν κυλάει ιδανικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Είναι δεδομένο πως οι διοικούντες την αγγλική ομάδα θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν τόσο κατά τη χειμερινή όσο και κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, μεγάλος στόχος ενόψει του καλοκαιριού είναι ο Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νάπολι. Ο 23χρονος Ισπανός χαφ έχει φέτος 22 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ και, παρά τη μέτρια πορεία των "παρτενοπέι" έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να εξετάζουν ήδη την περίπτωσή του. Βέβαια, ο Ντε Λαουρέντις δεν πρόκειται να συναινέσει τόσο εύκολα στην παραχώρησή του, αφού φέρεται να ζητάει περισσότερα από 80.000.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα όνομα που ακούγεται έντονα για τους "Κόκκινους Διαβόλους" και δεν αποκλείεται να απασχολήσει μέσα στον Ιανουάριο είναι εκείνο του Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιάνος μέσος δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο στην Μπαρτσελόνα, κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους, με συνέπεια να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός Καμπ Νόου. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ δεν... τρέχει μόνη της, αφού έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Ίντερ, η οποία έχει και το πάνω χέρι, καθώς ο Βιδάλ θα ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ