ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει Όμπλακ αντί του Ντε Χέα

Atletico Madrid goalkeeper Jan Oblak directs his teammates during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium, Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Atletico Madrid goalkeeper Jan Oblak directs his teammates during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium, Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να αναζητεί τον αντικαταστάτη του τερματοφύλακα της, Νταβίντ Ντε Χέα, με κύριο υποψήφιο τον Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με το ESPN.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε κι άλλο έδαφος στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο Champions League μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Τσέλσι την Κυριακή του Πάσχα (28/4).

Κύριος υπεύθυνος για το στραβοπάτημα ήταν ο τερματοφύλακας των "Κόκκινων Διαβόλων", Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σωστά ένα εύκολο σουτ του Ρούντιγκερ με αποτέλεσμα να δώσει την δυνατότητα στον Μάρκος Αλόνσο να πάρει το ριμπάουντ και να ισοφαρίσει για τους "μπλε".

Η άσχημη απόδοση του Ισπανού γκολκίπερ τη φετινή σεζόν έχουν φέρει σε ανησυχία τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι φέρονται ήδη να αναζητούν τον αντικαταστάτη του για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το ESPN, βασικός υποψήφιος είναι ο Γιάν Όμπλακ.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "ροχιμπλάνκος" μέχρι το 2023 και η αγγλική ομάδα θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Παράλληλα, θα πρέπει να ικανοποιήσει και τον Όμπλακ με ένα καλό συμβόλαιο, εφόσον στην Ατλέτικο λαμβάνει 10.000.000 ευρώ το χρόνο και είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μετά τον Γκριζμάν.

Τέλος, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Όμπλακ θέλει να παίξει την επόμενη χρονιά στο Champions League. Κάτι τέτοιο μπορεί να του προσφέρει η Ατλέτικο Μαδρίτης, όχι όμως μέχρι στιγμής η Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα της Premier League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φαν Ντάικ: "Βασιλιάς" της Premier League και με τη βούλα
Premier League: Χαμός στη βαθμολογία για τον τίτλο και το Champions League
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ