ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον Πέρισιτς και δίνει Σάντσες στην Ίντερ

Bayern Munich's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal during the German soccer cup semi-final match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Wednesday, June 10, 2020. (Kai Pfaffenbach/Pool via AP)
Bayern Munich's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal during the German soccer cup semi-final match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Wednesday, June 10, 2020. (Kai Pfaffenbach/Pool via AP) KAI PFAFFENBACH/POOL VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Ιβάν Πέρισιτς για τα άκρα της επίθεσης, με τον Αλέξις Σάντσες να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της μεταγραφικής υπόθεσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης, με τον Ιβάν Πέρισιτς της Ίντερ, να είναι ένας εκ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, σύμφωνα με το ισπανικό Fichajes. Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για ανταλλαγή των Πέρισιτς - Αλέξις Σάντσες.

Ο Κροάτης winger, μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν, επέστρεψε στους "νερατζούρι", καθώς οι Βαυαροί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς ύψους 20.000.000 ευρώ. Με την Ίντερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Για τον Πέρισιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ενδιαφερθεί να τον κάνει δικό της σε πολλά μεταγραφικά παζάρια, δίχως ωστόσο να το πετύχει. Φέτος ο 31χρονος διεθνής με την εθνική Κροατίας, έπαιξε 31 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ, δίχως όμως να βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Photo Credits: Kai Pfaffenbach/Pool via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ