ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η γκολάρα του Μαρσιάλ που θύμισε τον Ρονάλντο του 2007

Manchester United's Anthony Martial, front, scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Μαρσιάλ, AP IMAGES /AP Photo/Matt Dunham AP PHOTO/MATT DUNHAM

Το γκολ του Μαρσιάλ κόντρα στη Φούλαμ θύμισε ένα αντίστοιχο που είχε πετύχει πριν δώδεκα χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αντίπαλο και πάλι τους λονδρέζους. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-0 τη Φούλαμ δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της επί των ημερών του Σόλσκιερ στον πάγκο της με τον Πογκμπά να πετυχαίνει δυο γκολ και τον Μαρσιάλ ένα για το τελικό 3-0.

Ο Μαρσιάλ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 2-0 στο 23' με μια πανέμορφη κούρσα και ενέργεια από τα αριστερά και άψογο τελείωμα με το δεξί.

Ένα γκολ που όμως σε πολλούς στην Αγγλία και δη σε φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε αναμνήσεις γυρνώντας το χρόνο πίσω στο 2007.

Όταν σε ένα παιχνίδι και πάλι κόντρα στην Φούλαμ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει μια αντίστοιχη ενέργεια και πάλι από τα αριστερά και με σουτ από το δεξί είχε σκοράρει.

Δείτε ένα βίντεο με τα δυο γκολ από τους Μαρσιάλ και Ρονάλντο:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ