ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το χαμένο deal με τον Ροναλντίνιο τρώει ακόμα τον Σκόουλς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το χαμένο deal με τον Ροναλντίνιο τρώει ακόμα τον Σκόουλς
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο Πολ Σκόουλς μίλησε σε συνέντευξή του για τον Ροναλντίνιο αλλά και άλλους 3 γνωστούς παίκτες που την τελευταία στιγμή επέλεξαν να μην φορέσουν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η απόλύτη κυρίαρχος στην Premier League τις δύο πρώτες δεκαετίες από την ίδρυσή της (1992) και το κοινό στο "Ολντ Τράφορντ" είχε την τύχη αυτό το διάστημα να θαυμάσει ουκ ολίγους παίκτες παγκόσμιας κλάσης να παίζουν υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Υπήρχε βέβαια και ένας που θα μπορούσε να προσγειωθεί στο Μάντσεστερ και να... απογειώσει ακόμα περισσότερο τους κόκκινους διαβόλους, αλλά τελικά επέλεξε την τελευταία στιγμή να πάρει το αεροπλάνο και να πάει Βαρκελώνη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ροναλντίνιο.

Ήταν μάλιστα τόσο κοντά στο να φορούσε την κόκκινη και όχι την μπλαουγκράνα φανέλα ώστε ο Πολ Σκόουλς να το θυμάται ακόμα και τώρα και να δίνει λεπτομέρειες μέσω συνέντευξής του για το χαμένο deal με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

"Το μεγαλύτερο όνομα που θα μπορούσα να έχω για συμπαίκτη στα 20 χρόνια παρουσίας μου στην Γιουνάιτεντ και τελικά δεν τον είχα, ήταν ο Ροναλντίνιο. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα τον έφερνε ο Φέργκιουσον.

Θυμάμαι πως ήμασταν στην προετοιμασία και ήμασταν κοντά να τον ανακοινώσουμε και να του δώσουμε νούμερο στη φανέλα, όμως την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το χαμένο deal με τον Ροναλντίνιο τρώει ακόμα τον Σκόουλς
AP PHOTO/PAUL THOMAS

Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι που θα ερχόταν να παίξει για μας και θα έκανε μάλιστα ντεμπούτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε φιλικό προετοιμασίας. Πιστεύαμε πως θα έδινε κάτι το ξεχωριστό στην ομάδα, όπως είχε κάνει ο Ερίκ Καντονά", τόνισε ο Πολ Σκόουλς και πρόσθεσε:

"Όμως πήγε στην Μπαρτσελόνα και τρεις ημέρες αφότου υπέγραψε, βρεθήκαμε αντιμέτωποί του σε φιλικό στο Σιάτλ. Όλοι προσπαθούσαν να του ρίξουν κλωτσιά! Θέλαμε να τον νικήσουμε επειδή δεν υπέγραψε σε εμάς".

Ο Ροναλντίνιο δεν ήταν πάντως ο μοναδικός παίκτης μεγάλης αξίας που έφτασε πολύ κοντά στο να διαβεί το κατώφλι της εισόδου στο Ολντ Τράφορντ, με τον Σκόουλς να δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα τριών ακόμα ποδοσφαιριστών που φλέρταραν έντονα με την Γιουνάιτεντ στο διάστημα της θητείας του:

"Θυμάμαι πως ο ένας ήταν ο Χάρι Κιούελ. Μας απέρριψε και πήγε στην Λίβερπουλ, κάτι που δεν μας πείραξε πολύ. Ήταν επίσης ο Ντάμιεν Νταφ ενώ πολύ κοντά στο να έρθει στην Γιουνάιτεντ ήταν και ο Άριεν Ρόμπεν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ