ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το "χρυσό" συμβόλαιο που ζητάει ο Ντιμπάλα

Argentina's Paulo Dybala celebrates scoring his side's 2nd goal against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine)
Argentina's Paulo Dybala celebrates scoring his side's 2nd goal against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Λουκάκου έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την ανταλλαγή με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ωστόσο ο Αργεντινός για να πει το μεγάλο "ναι" φέρεται να ζητά ένα αρκετά ακριβό συμβόλαιο από τους Άγγλους.

Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το μεγάλο πλάνο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους ως προς την ανταλλαγή του Ρομέλου Λουκάκου με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα δύο κλαμπ και ο Βέλγος φορ φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα για τη συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να προσυπογράψει και ο Αργεντινός της παρέας. Αυτό, αναμένεται να τελειώσει σήμερα, καθόσον στην Αγγλία το βράδυ της 8ης Αυγούστου κλείνει η μεταγραφική περίοδος και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιθυμεί να ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες στο πάρε δώσε της ομάδας του.

Σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσει η μεγαλειώδης και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανταλλαγή είναι το οικονομικό. Ο Ρομέλου Λουκάκου από πλευράς του λέγεται ότι έχει δώσει τα χέρια με την Γιούβε και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, άξιας 9 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Όσον αφορά, όμως, το συμβόλαιο του Ντιμπάλα με τους "κόκκινους διαβόλους", εκεί φαίνεται πως υπάρχει "τρύπα". Οι Άγγλοι φημολογείται πως προσφέρουν στον Αργεντινό επιθετικό περί τα 8,5 ευρώ, όμως οι εκπρόσωποί του αξιώνουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 12 εκατ. ευρώ. Στο Νησί, τα Μέσα, εικάζουν ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο Πάουλο θα συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ μ' ένα ποσό κοντά στα 11 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ