ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χρυσοπληρώνει και κρατάει τον Ντε Χέα

Manchester United's goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England,Thursday, April 27, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England,Thursday, April 27, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για πέντε χρόνια και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο.

Έτοιμος να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με μυθικές απολαβές, είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός γκολκίπερ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο, αφού θα αμείβεται με 420.000 ευρώ την εβδομάδα!

Οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την πλευρά του παίκτη συνεχίζονται, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχουν υπάρξει deal, με τον Ντε Χέα να παραμένει στο "Ολντ Τράφορντ". Σύμφωνα με τη "Daily Mirror", μόλις επιστρέψει η Γιουνάιτεντ από την καλοκαιρινή περιοδεία, θα πέσουν οι υπογραφές.

Με αυτόν τον τρόπο, η Γιουνάιτεντ "δένει" τον Ντε Χέα ως το 2024 και παράλληλα αποθαρρύνει τους υποψήφιους μνηστήρες, που εδώ και χρόνια ονειρεύονται τον Ισπανό στα γκολπόστ τους. Αν μη τι άλλο, αυτή είναι μια εξέλιξη που ικανοποιεί και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που θέλει όσο τίποτα να την παραμονή του πολύπειρου πορτιέρε.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ