ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζητάει 83 εκατομμύρια για Λουκακού, αισιοδοξεί για το deal η Ίντερ

Manchester United's Romelu Lukaku gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Romelu Lukaku gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ίντερ δεν έφερε την πολυπόθητη συμφωνία για τον Ρομελού Λουκακού, με τους "νερατζούρι" να βγάζουν όμως αισιοδοξία για το deal παρά τις υψηλές απαιτήσεις των Άγγλων.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση και αυτό μπορεί κάλλιστα να λεχτεί για τη μεταγραφική επίθεση που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η Ίντερ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκλεισε το deal με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Νικολό Μπαρέλα συμφωνώντας να καταβάλλει το ποσό των 45.000.000 ευρώ μέσα σε μία διετία (10 εκατομμύρια για το δανεισμό του και 30 εκατομμύρια για την αγορά του το καλοκαίρι του 2020 συν 5 εκατομμύρια μπόνους) και τώρα θέλει να ακολουθήσει την ίδια γραμμή για τον Ρομελού Λουκακού.

Το βράδυ της Πέμπτης οι άνθρωποι των "νερατζούρι" είχαν την πρώτη συνάντηση κορυφής με τους αντίστοιχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συζήτησαν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρομελού Λουκακού από τους "κόκκινους διαβόλους", με την αγγλική ομάδα να ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον παίκτη αν εισπράξει το ποσό των 83 εκατομμυρίων ευρώ.

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Το ποσό αυτό κρίθηκε υψηλό από τους "νερατζούρι", που ήλπιζαν να τον κάνουν δικό τους έναντι ενός ποσού που θα κυμαινόταν από 60 μέχρι 65 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν έχει χαθεί η πίστη τους για τον Βέλγο διεθνή επιθετικό.

Και αυτό γιατί θεωρούν πως μπορούν να τον αποκτήσουν "σπάζοντας" στα δύο το ποσό που θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν (αρχικά ως δανεικό, κατόπιν με κανονική μεταγραφή), με την Ίντερ να έχει επίσης ως ισχυρό ατού τη συμφωνία της με τον παίκτη.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για ένα πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λουκακού, με τον στόχο της Ίντερ να είναι να έχει κλείσει το deal μέχρι τις 20 Ιουλίου: τότε που είναι προγραμματισμένο στο πλαίσιο του International Champions Cup ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ