ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε από τους φίλους της να μείνουν σπίτι αν ξεκίνησει το πρωτάθλημα

Almost empty stadium area around Manchester United's Old Trafford Stadium, in Manchester, England, Saturday March 14, 2020, after all English soccer games were cancelled due to the spread of the COVID-19 Coronavirus. For most people, the new COVID-19 coronavirus causes only mild or moderate symptoms, but for some it can cause more severe illness. (AP Photo/Jon Super)
Almost empty stadium area around Manchester United's Old Trafford Stadium, in Manchester, England, Saturday March 14, 2020, after all English soccer games were cancelled due to the spread of the COVID-19 Coronavirus. For most people, the new COVID-19 coronavirus causes only mild or moderate symptoms, but for some it can cause more severe illness. (AP Photo/Jon Super) AP

Μέσω email η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τους φιλάθλους της να μην προσελκύσουν το Ολντ Τράφορντ σε περίπτωση που η Premier League επανεκκινήσει.

Η Bundesliga επανεκκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κεκλεισμένων των θυρών και σε αυτά τα βήμα βαδίζει και η Premier League. Οι ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος αποφάσισαν την επιστροφή στις προπονήσεις από την Τρίτη (19/5) με το πρόγραμμα να γίνεται σε μικρά γκρουπ χωρίς τη σωματική επαφή.

Στόχος της διοργανώτρια Αρχής είναι η επανεκκίνηση της σεζόν στο δεύτερο μισό του Ιουνίου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιστρέφει την Τετάρτη (20/5) στις προπονήσεις, προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις ενημερώνοντας τους φιλάθλους της.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι Διάβολοι έστειλαν e-mail στους φίλους τους, προκειμένου να τους παρακαλέσουν να δουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League από τα σπίτια τους, ώστε να προστατεύσουν το πρότζεκτ της επακκίνησης.

"Μοιραζόμαστε την απογοήτευσή σας για το γεγονός πως δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Γιουνάιτεντ μέσα από το γήπεδο, αλλά σας ενθαρρύνουμε να μας υποστηρίξεται από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, η Premier League και οι συνεργάτες των ΜΜΕ θα εργαστούν για να σας προσφέρουν την καλύτερη κάλυψη των παιχνιδιών μας. Ζητάμε επίσης τη συνεργασία σας να μην ταξιδέψετε σε γήπεδα στα οποία παίζουμε τις αγώνες.

Η παραμονή στο σπίτι και ακολουθώντας την καθοδήγηση της κυβέρνησης , θα βοηθήσει να διατηρήσετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και όλους τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ ασφαλείς. Αυτή η ενωμένη προσπάθεια παραμονής στο σπίτι θα μας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να προστατεύσουμε την υγεία όλων στην κοινότητά μας." αναφέρει η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ