ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Δήμος του Μάντσεστερ "επιτέθηκε" στη σύζυγο του Ντι Μαρία

Manchester United's Angel Di Maria walks from the pitch after his team's 1-0 loss during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday, May 2, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Angel Di Maria walks from the pitch after his team's 1-0 loss during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday, May 2, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

Η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαρία χαρακτήρισε απαίσια πόλη το Μάντσεστερ και η απάντηση ήρθε από τον στενό συνεργάτη του δημάρχου, ο οποίος εξαπέλυσε "επίθεση" στην ίδια με αφορμή την παρουσία του Αργεντινού εξτρέμ στη Γιουνάιτεντ.

Το 2014 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 75 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν, καταγράφοντας 32 συμμετοχές με τέσσερα γκολ.

Ένα χρόνο αργότερα πωλήθηκε στην Παρί με 63 εκατ. ευρώ. Η σύζυγος του διεθνούς εξτρέμ, Χορχελίνα Καρντόσο, μίλησε στην εκπομπή "Los Angeles de la Manana" για τον έναν χρόνο παραμονής στο Μάντσεστερ, μιλώντας για μια απαίσια πόλη. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Το Μάντσεστερ είναι το χειρότερο. Είναι όλα απαίσια εκεί. Το φαγητό είναι απαίσιο και οι γυναίκες της πόλης παράξενες". Η απάντηση από το δημαρχείο της πόλης, δεν άργησε να έρθει. Το ESPN επικοινώνησε με το γραφείο του δημάρχου, Άντι Μπέρνχαμ, και ο στενός του συνεργάτης, Σάσα Λορντ, ανέφερε:

"Πριν σχολιάσω, συμφωνώ μαζί της σε ένα πράγμα. Καθώς είμαι υποστηρικτής της της Γιουνάιτεντ, βρίσκω κι εγώ εκείνη την περίοδο αρκετά καταθλιπτική. Ο σύζυγός της αγοράστηκε σχεδόν 60 εκατ. λίρες, πουλήθηκε ένα αργότερα και ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Γιουνάιτεντ.

Όσο για το φαγητό, έχουμε μερικά εξαιρετικά εστιατόρια σε ολόκληρη την περιοχή της πόλης μας. Δεν μπορώ παρά να πιστέψω ότι οι προτιμήσεις της έχουν... αμαυρωθεί από το πόσο ξινή και πικρή είναι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ